Serveis

Ajudes i subvencions


Com a associat de Masquefa Comerç et pots beneficiar, a través del nostre dinamitzador, de l’assessorament per tal de tramitar ajudes i subvencions que la Generalitat convoca anualment (sempre que es compleixin els requisits demanats). Subvencions que et poden servir per fer créixer, informatitzar i millorar el teu negoci.

Directori de comerços


A través de la guia comercial d’aquesta web, dividida per sectors, ajudem a tots els associats a donar a conèixer el seu comerç. El client pot trobar fàcilment el que busca del teu negoci: la localització, carrer, telèfon, pàgina web…

Jornades de formació


Com a associat, podràs inscriure’t gratuïtament als cursos de formació que organitza l’Ajuntament durant el transcurs de l’any. Aquí tens el programa formatiu:

Oferta formativa online 2020 IVTrimestre

Aquestes són les dues formacions programades per realitzar de manera ONLINE els propers mesos.

Si esteu interessats en participar ja podeu fer la inscripció clicant al següent enllaç

oferta online setembre 2020

Presència a les xarxes socials


La nostra associació, a part de la pàgina web, disposa també de Facebook,  Twitter i Instagram a on es publiquen tots els nostres esdeveniments i així ens coneguin arreu. També disposem d’un grup de Whatsapp de tots els associats, un mitjà que ens permet una relació molt directa entre nosaltres.

Assessorament jurídic


Per ser associat de Masquefa Comerç et pots beneficiar, a través del nostre dinamitzador, de l’assessorament per qualsevol dubte o problema jurídic que tinguis amb el teu negoci.

Campanyes de fidelització


Coincidint amb determinades diades o les èpoques més comercials, s’organitzen campanyes per dinamitzar l’activitat comercial del nostre municipi, fidelitzar els clients actuals, captar-ne de nous, així com oferir una imatge de marca comuna als establiments adherits a l’entitat.