Junta i equip

L’equip el composen 5 membres, els quals es reuneixen en diferents àrees de treball per planificar i tirar endavant les diferents actuacions que realitza l’entitat.

Hortensia Rovira Peixo

Vaig formar part com a vocal de la primera Associació de Comerciants que hi va haver a Masquefa. Després de col·laborar en molts actes esdevinguts al poble, ara em fa molta il·lusió treballar al costat d’unes persones amb les que compartim l’objectiu comú de dinamitzar el comerç i serveis de Masquefa.

Presidenta, del sector de la perruqueria i estètica.

Chari Naranjo Haza

Formo part de la junta de comerciants per poder ser un equip més gran, i això és el que som, un equip que vol que els nostres negocis surtin endavant. Tot i que no tenim molt de temps, ho fem amb il·lusió i dedicació.

Tresorera, del sector de la moda.

Artur Gasulla Torres

Sóc una persona a la que sempre ha agradat de formar part d’entitats per ajudar a mantenir-les i a fer-les crèixer; i en aquest cas, a Masquefa Comerç, encara en motiva més perque crec que haig d’ajudar a poder tirar endavant el nostre comerç, que és el nostre lloc de treball.

Secretari, del sector de la floristeria.

Gemma Pérez Sánchez

Estic encantada de formar part d’aquest projecte. Una associació amb iniciativa i il·lusió renovada per afrontar el present i el futur del comerç a Masquefa.

Vicepresidenta, del sector de l'automoció.

Eva Sáez Palma

He querido formar parte de la junta para ayudar y poder aportar el máximo tanto como propietaria de un comercio, vecina y madre.
Tengo iniciativa, ideas y muchas ganas de que Masquefa sea una población rica y diversa en comercios.
Con mi incorporación me gustaría que la gente se anime a formar parte de la asociación y a colaborar en todos los aspectos, que no vea un impedimento el ser joven o nuevo en el mundo del comercio.

Vocal, del sector de l'alimentació